tiistai 29. huhtikuuta 2014

Uusi alku

Olen jo monesti yrittänyt aloittaa tämän bloggailun mutta yritykset ovat aina kariutuneet jostain käsittämättömästä syystä. Mutta nyt otin itseä niskasta kiinni ja aloin naputella. Blogista olisi tarkoitus tulla enemmänkin omien ajatusteni roskis, paikka jonne voin suoltaa "aivopierujani" ja vauva-arkea. Ja kaikenlaista muutakin, mitä nyt mieleen juolahtaa. Elikkä, tässä vähän infoa alkuun; 

- Minulla on ihana pieni tytär, Kerttu. Hänellä ikää 10kk ja luultavasti tänne tulee enimmäkseen juttua juurikin hänestä.

- Olen kihloissa yltiöpositiivisen, rauhallisen, hauskan ja välillä raastavan rasittavan miehen kanssa. Sanotaan nyt vaikka "A", niinkuin 479080000 muussa blogissa.

- Pari sanaa minusta; Tulevaisuutta turhaan murehtiva, välillä varmasti järjettömän ärsyttävä pessimisti, joka on (yrittää olla!) paras äiti lapselleen ja hyvä (tuleva) vaimo miehelleen. 

Tervetuloa lukemaan, yritän postailla joka päivä jotakin! 







- Suvi

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä bloggailun alkuun! :) Haastan sinut blogissani: http://palanutpulla.blogspot.fi/2014/04/haastava-banaanileipa-ja-muu-haaste.html :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Koitanpa tekaista tuon haasteen tässä kunhan tylleröllä on päikkäriaika. :)

      Poista